MÁTRA BIKER SPORT CLUB

Sportolj velünk!

Utánpótlás edzések kedden és csütörtökön

2023. október 18. 13:10 - SportDesign

a 23/24-es tanévben!

utanpotlas.matrabiker.hu

Izgalmas hírrel jelentkezünk! Új utánpótlás edzésnapokkal érkeztünk, hogy minél többen részt vehessetek a közös sportolásban. 

A Mátra Biker Sport Club örömmel jelenti, hogy a 2023/2024-es tanévben még több lehetőséget biztosítunk a fiatal tehetségeknek és a kerékpársport iránt érdeklődőknek. Mostantól nem csak csütörtökönként, hanem KEDDEN és CSÜTÖRTÖKÖN is tartunk utánpótlás edzéseket Gyöngyössolymoson!

Dupla utánpótlás edzésszámmal és új lendülettel várunk benneteket az új tanévben! Szeretettel köszöntjük edzőink között Pankát, akit már sokan ismertek, és aki a keddi edzéseket tartja nektek a 23/24-es tanévben! Itt a helyed! Kerékpárra fel!

Lányok, fiúk! Akár kezdőként, akár már haladóként, vagy épp bátortalanokként érkeztek, itt a lehetőség, hogy jelentkezzetek utánpótlás edzéseinkre! Várunk benneteket örömmel!

Utánpótlás weboldal: 
https://utanpotlas.matrabiker.hu/

Kedden és csütörtökön tartjuk az edzéseket. Az éves tagdíj 24ezer ft. Csatlakozni hozzánk bármikor lehet!

Tagdíjbefizetés: 
https://tagdij.matrabiker.hu/

Hozzátok ki magatokból a legtöbbet a kiváló lehetőségekből! Ha még nincs kerékpárod, akkor is keress minket bátran, korlátozott számban tudunk MERIDA kerékpárt adni! Vagy ha éppen kerékpárvásárlást tervezel, abban is tudunk segíteni! Ha csak ötletet, tippet, segítséget szeretnél, keress minket! A hét minden napján reggeltől estig elérhetőek vagyunk telefonon, emailben, messengeren, discordon, WhatsAppon!

Írj nekünk, ha van bármilyen(!) jó ötleted! Ha bármilyen jó ötleted van, ne habozzatok megosztani velünk! Minden ötlet számít! 
--> info@matrabiker.hu

 

...

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matrabiker.blog.hu/api/trackback/id/tr1618237457
süti beállítások módosítása