MÁTRA BIKER SPORT CLUB

Sportolj velünk!

Mátra Biker szponzoráció

2022. augusztus 29. 12:08 - SportDesign

Legyen Ön és cége nyertes és sikeres MBSC csapatszponzor!

A Mátra Biker Sport Clubról

A Mátra Biker SC baráti környezetben hirdeti az egészség, a kerékpársport és a természet szeretetét. Többgenerációs sportegyesület, mely az élet minden területére tartogat példaképeket az ifjú generációk számára. Fontos feladata a fiatalok utánpótlás-nevelése és oktatása, és a szenior korosztály számára a kerékpározás, mint egészségmegőrzés módjának a megismertetése. Aktív kerékpáros érdekérvényesítő, szemléletformáló, sportszervező tevékenységet folytat a Mátra térségében. A versenysport mellett jelentős támogató tömegbázist épített. Edukációs programokat szervez és közhasznú feladatokat lát el. Kapcsot képez a térség gazdasági szereplői, az önkormányzatok, hatóságok között. Aktív résztvevője a térség turisztikai fejlesztésének. Mára közel 150 kilométer hegyikerékpáros útvonalhálózatot alakítottunk ki. Kiemelt célja a gyermekek és a fiatalok egészséges életre nevelése. Az utánpótlás-nevelés a sport-szakmai célokon túl fontos szempont a jóllét (well-being), az egészséges életmód kialakításában, a betegségek, valamint a szenvedélybetegségek megelőzésében. Legyen biztonságosabb és még több kerékpárút! Legyen az életmódunk aktív! Legyen öröm a sport! Legyen egészség! Tegyünk közösen a célokért!

Rendszeres résztvevői és szervezői vagyunk rendezvényeknek:

A junior és szenior korosztályba is folyamatosan várjuk tagok jelentkezését! A kerékpározásnak nincs korhatára!

Legyen Ön és cége nyertes és sikeres MBSC Team Szponzor!

Keressen minket bizalommal a különböző szponzorálási eseményekkel, szintekkel és támogatási lehetőségekkel kapcsolatban, ha együttműködésre és partneri kapcsolatra vágyik csapatunkkal, a Mátra Biker SC-vel, akár rövid vagy hosszú távon!

Hivatalos szponzor, hivatalos szállító, helyi szponzorok, stb... csapatszponzorálási lehetőségek, márkaépítés, médianyilvánosság, sikeres együttműködés, értékteremtés.

 

MATRABIKER.HU

 

Mátra Biker Sport Club

Mátra Biker Sport Club is a proud 1% for the Planet environmental partner!
Website: 
onepercentfortheplanet.org

komment
süti beállítások módosítása