MÁTRA BIKER SPORT CLUB

Sportolj velünk!

Tavaszi nagytakarítás

2022. augusztus 28. 15:19 - SportDesign

4 m3/km szemét a Mátrában!

2021. április 11. vasárnap

A Mátra Biker Sport Club mint ízig-vérig természetszerető mátrai egyesület az elsők között jelentkezett az Aktív Magyarország által meghirdetett tavaszi nagytakarítás felhíváshoz. Az ilyen jellegű közhasznú tevékenységeknek már nagy múltja van az egyesület életében.

 

3.jpg

Mátra Biker Sport Club

Sajnos, alábecsültük a szemét mennyiségét, hiszen 2 km útszakaszon 8 m3 szemetet szedtünk össze, ami kilométerenként 4 m3 szemét! Elszomorító! A járványra való tekintettel nem akartunk nagyobb létszámú csapatot szervezni a munkára, így a 15-20 fős csapat óriási lelkesedésével és minőségi munkájával tett ki magáért.

1.jpg
Köszönjük a segítséget a hozzánk csatlakozott önkénteseknek és klubtagjainknak!

Köszönjük támogatóink segítséget, elsők között Horváth László országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott támogatását és kétkezi munkáját, jelenlétét! Köszönjük a segítséget a Városom Szeretlek Egyesületnek, a Kékes Kutató-Mentő Alapítványnak, a Takarítók Boltjának, az NHSZ Mátra Hulladékkezelő Non-profit Kft.-nek, a Mátrapark Kft.-nek, az Egererdő Erdészeti Zrt.-nek és a Magyar Közút Non-profit Zrt. Heves Megyei Igazgatóságának!

4.jpg

11.jpg

MATRABIKER.HU

Mátra Biker Sport Club

Mátra Biker Sport Club is a proud 1% for the Planet environmental partner!
Website: 
onepercentfortheplanet.org

komment
süti beállítások módosítása