MÁTRA BIKER SPORT CLUB

Sportolj velünk!

Mátra Biker Bringapark

2022. október 30. 12:35 - SportDesign

"Flying Bike Heaven"

A Mátra Biker Sport Club (MBSC) non-profit sportegyesület feladata a tömegsport, a mátrai kerékpáros turizmus és az egészséges életmód népszerűsítése és fejlesztése.

2021 szeptemberében kezdtük meg utánpótlás-oktatásunkat. Az önerőből épített és a 2022. október 27-én átadott "Flying Bike Heaven" új bringapark jó lehetőséget biztosít minden gyermek számára a kerékpározás, a kerékpárkezelés és a kerékpársport technikai elemeinek játékos módon való elsajátítására.

Fotóalbum a megnyitóról:
heol.hu/galeria/biciklipalyaja-atado-gyongyossolymoson/1

jpg-cover-small.jpg

A kerékpáros versenysport alapjait tapasztalt edzők irányításával tanulja és gyakorolja a Mátra Biker Sport Club utánpótlás csapata az edzéseken, miközben megismerik a felelősségteljes és biztonságos kerékpározás rejtelmeit. Igény esetén Merida kerékpárokat biztosítunk az edzéseken, versenyeken. Szeptember elejétől július végéig tartjuk az edzéseket sportos, lelkes és szakképzett edzőkkel. Augusztusban nyári tábort szervezünk.

Az órák nagyon változatosak. Edzünk szabadtéren, beltéren, a gyöngyössolymosi általános iskola udvarán, a gyöngyösolymosi új bringaparkban, országos pumpapályákon, táborban, a Mátrában és különböző versenyeken. A gyerekek az edzők által meghatározott biztonsági követelményeket elfogadva, az edzők által előírt védőfelszereléseket viselve és az edzők utasításait betartva vesznek részt az edzéseken, használják kerékpárjaikat és az új bringaparkot.

a9fe30b0.jpg

A gyerekek a hegyi kerékpározás által egy időre elszakadnak a digitális világtól, megismerik ezt a gyönyörű, életük végéig űzhető sportágat, együtt fedezik fel a természetet, az erdő csodáit, és nem utolsósorban a bennük rejlő plusz energiát, amit a kerékpározás szabadít fel bennük és amelynek mindig hasznát fogják venni az életben. A Mátra Biker utánpótlás csapata igazi közösség, egy baráti társaság, ahol mindenkinek a közös munka és a fejlődés a célja. Egy mountain bike szakosztály, ami a sportág minden ágát érinti, a downhill alapjaitól a freeride csúcsáig. Velünk egyformán tud edzeni mindenki életkortól, nemtől és tudásszinttől függetlenül. A résztvevők segítik, lelkesítik egymást, így olyan ütemben fejlődnek, ami egyénileg elképzelhetetlen.

24.jpg

image11.jpg

fb_img_1666905579084.jpg

A versenyzés nem elvárás, nem kötelező, de kerékpárosaink előtt nyitva áll az út a nemzeti és nemzetközi versenyeken való részvételhez! A Mátra Biker Sport Club céljai a kerékpáros kultúrán át a fiatalabb nemzedék fejlődését szolgálják. Ezek a tapasztalatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy fizikai és szellemi fejlődésünk során aktívan tudjunk beilleszkedni a társadalomba és váljunk felelős szülőkké.

Lányok, fiúk jelentkezését egyaránt várjuk utánpótlás csapatunkba!

matrabiker-utanpotlas-small.png

mbsc-4.jpg

FLYING BIKE HEAVEN


Írta:
Kazsuba Judit, Gémesi Péter, Dr. Záray László

Mátra Biker Sport Club sportegyesület
Utánpótlás weboldal: utanpotlas.matrabiker.hu
Bringapark a térképen: goo.gl/maps/1jSXfRVNaUHD2wt96
Utánpótlás vezetőedző: Gémesi Péter
Utánpótlás edző: Jurecska Mátyás
Utánpótlás edző: Soltész Gábor
Fotóalbum a megnyitóról:
heol.hu/galeria/biciklipalyaja-atado-gyongyossolymoson/1

Mátra Biker Sport Club

Mátra Biker Sport Club is a proud 1% for the Planet environmental partner!
Website: 
onepercentfortheplanet.org

komment
süti beállítások módosítása